IMG_3056

Taksipalvelu

Johan Eklöf

Kielet: ruotsi, suomi ja englanti.

IMG_3059

Maria Wiik-Weckström

“Maria heter jag. Jag gillar att vara med gamla. Jag vill hjälpa andra som behöver det. Snäll, omtänksam, bra lyssnare, pålitlig. Har gått i yrkesskola som kock och gått vårdlinjen i en Folkhögskola. Skött om barn också en tid. Gillar att göra mat, hitta på egna recept och provsmaka hur det blir” 
Kielet: ruotsi ja suomi.

IMG_3045

Marja Varjola

“Marja, Öppen, glad mångsysslare. Mommo/reservmommo. Anstaltstädare, MLL:s barnskötare, grundutbildning inom hemservice, närvårdare”
Kielet: ruotsi ja suomi.

IMG_3038

Susanne Bergström

“Mitt namn är Susanne. Jag är en erfaren och glad närvårdare” 
Kielet: ruotsi, suomi, englanti ja saksa.

IMG_3010-Edit

Ann-Sofi Sjögård

“Jag är Ann-Sofi, är glad, hurtig, humoristisk, snäll och kommer bra överens med alleslags människor. Är skolad restaurangkock samt djurskötare och har arbetserfarenhet som postutdelare, klinikdjurskötare och anstaltsvårdare. Jag arbetar som lokalvårdare samt taxichaufför”
Språk: svenska, finska och engelska.

IMG_3029

Annette Starck

“Annette, Jag har jobbat med människor och kundbetjäning hela mitt liv, som servitör, barmästare, kurssekreterare, försäljningsassistent, kassatjänsteman, servicerådgivare och kundexpert. För tillfället studerar jag till närvårdare och jobbar som turare på HelpCare. I jobbet som närvårdare har jag möjlighet att använda mina erfarenheter och kunskaper om olika människor. Jag är positiv, omtänksam, noggrann och intresserad av människor. Hoppas vi träffas någon dag!” 
Kielet: ruotsi ja suomi.

IMG_3019-Edit

Charlotta Nygård-Eklöf

“Lotta, en positiv pionjär, som inte lätt ger upp. Livserfarenhet från scouting, armén och FBK-verksamhet, skolning hittills som marknadsföringsmerkonom och närvårdare. Arbetserfarenhet bla. som sekreterare på Turun Yliopisto och Åbo Akademi, försäljningsjobb samt serviceinriktat arbete. Jag skolar mig fortsättningsvis samt utmanar mig själv framåt dagligen. Ryck mig i ärmen om du ser mig, jag har alltid en minut över för dig!” 
Kielet: ruotsi, suomi, englanti ja saksa.

IMG_3030

Heidi Vainio

“Min första arbetsplats var glasspinnsfabriken i Skinnarby. Sen kom Kuggom folkhögskola. Därefter sålde jag bröd och bakelser hos Segerman. Så kom det familj och kossor. Därefter företagare 20 år. Därefter hjälptant i en skola och nu 13:de året inom åldringsvården. Dom här 13 årena är dom bästa i mitt liv på många sätt. Jag är lugn och noggrann i arbetet”
Kielet: ruotsi ja suomi.

0