Erikoissiivoukset

Tarjoamme seuraavat erikoissiivoukset:

Traumasiivoukset

Kun ihminen on kuollut kotona sairauteen, sairauskohtaukseen tai on tapahtunut muu äkillinen kuolema, seurauksena voi olla mm vaurioita irtaimistolle ja asuinympäristöön.

Traumasiivous on haasteellinen siivous, jossa työn järjestys sekä henkilökunnan suojaaminen on erityisen tärkeätä, siksi henkilökunnassa on mukana myös lähihoitaja ja kaikki ovat saaneet hyvän perehdytyksen tehtävään ja henkilökohtaiseen suojelemiseen.

Aloitamme aina kartoituskäynnillä, jonka pohjalla laadimme siivoussuunnitelman. Lähiomaiset tai tilaaja allekirjoittaa sopimuksen, missä käy ilmi mitä siivotaan ja mitä tehdään irtaimiston kanssa.

Aloitamme traumasiivouksen niin, että tilanne ei lähde kehittymään sekä leviämään muualle. Kun traumasiivous on tehty, aloitamme tavallisen perussiivouksen.

Kuolinpesätyhjennys ja -siivous

Tehdään ensin kartoitus kohteeseen sekä keskustelemme lähiomaisten kanssa mistä aloitetaan. Lähiomaiset tai tilaaja allekirjoittavat sopimuksen, missä käy ilmi mitä tehdään irtaimiston kanssa.

Muuttosiivoukset

Tarjoamme perussiivouksen asunnosta josta vanha asukas muuttaa pois

Hinnasto 2020

Traumasiivous: 60-70€/t, sisältää yleissiivousaineet, suojavarusteet, työvälineet, henkilökunnan suojavarusteet.

Kuolinpesätyhjennys ja siivous: Tehdään aina urakkasopimuksella, sisältää ilmainen kartoitus, yleissiivousaineet sekä työvälineet.

Muuttosiivoukset tyhjään asuntoon: 35€/ tunti, sisältää yleissiivousaineet sekä työvälineet.

Jätteiden poiskuljettaminen: 30€/tunti + jätemaksu jäteasemalla.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Irtaimisto joka tilaaja ei halua, mutta on käyttökelpoista, lahjoitamme eteenpäin. Kaikki tavara joka on jätettä, lajittelemme ennen kuin kuljetamme sitä jäteasemalle.

HUOM! Työskentelemme arkisin klo 08:00-18:00. Jos tilanne vaatii että aloitamme nopeasti tehtävän (alle 48t), tai tehtävällä on lyhyt aikaikkuna, veloitamme tästä kiireellisyyslisää + 40 % tuntihinnasta

Yhteistiedot: jl.helpcare@gmail.com

Johan Eklöf: 0443226046

Siivousvastaavaa: 0401901929

Charlotta Nygård- Eklöf: 0505486986

0